10/11 VLOOIENMARKT IN DE SHELTER VAN PARK SPOOR NOORD

10-13_Vlooienmarkt in de shelter van Park Spoor Noord_20131110

ZONDAG 10 NOVEMBER  is ’t weer goegekregen in de shelter van PARK SPOOR NOORD!

De OVERDEKTE VLOOIENMARKT gaat door in de SHELTER (Ellermansstraat 2, B-2000, Antwerpen) en loopt van 9u tot 18u. Standhouders die willen deelnemen kunnen zich per mail inschrijven op info@goegekregen.net.

GOEGEKREGEN

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _  _ _ INFO www.goegekregen.net & www.facebook.com BEZOEKERS gratis | AANTAL STANDHOUDERS +/- 100 | STANDPLEK VLOOIENMARKT 5 euro per lopende meter. Standplaatsen zijn +-2,5m diep. | INSCHRIJVEN STANDPLAATS per mail naar info@goegekregen.net met vermelding van: |Markt 10/11-naam-aantal lopende meters standplek-nummerplaat wagen|. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s