27.06 | GOEGEKREGEN ONDER ‘T VIADUCT

zondag 27 juni slaan we ons kamp op langs het Lobroekdok en houden we rommelmarkt onder ’t viaduct van Merksem. Op een boogscheut van Park Spoor Noord en perfect bereikbaar met de nieuwe fietsbrug van de Ijzerlaan. Kom af, het wordt plezant!

►► A A N B O D   

Zowel de gegeerde en ongefilterde zolderkes van buurtbewoners; als de betere antiek, vintage en curiosa; als de hobbyliefhebber, platenboeren en fashionista’s. Underground rommelen in een jolig kader met chillout, DJ, food & drinks!

►► M O N D M A S K E R S   V E R P L I C H T voor bezoekers & standhouders

►► S  T  A  N  D  H  O  U  D  E  R  S   

Meedoen als standhouder? Schrijf je snel in, aantal plaatsen zijn beperkt! Mail naar info@goegekregen.net met vermelding van: |markt 27/06 – naam & voornzam standhouder – gewenst aantal lopende meters standplek – nummerplaat wagen|.

▷▷▷ Een standplek kost 7,00 euro per lopende meter. Eén lopende meter is 2,50m diep en dus 2,5m².

►► B E Z O E K E R S   

  open 09:00-18:00

  toegang gratis

🌤  open air

Σ   +80 standen

onder ’t viaduct van Merksem | Ijzerlaan/Slachthuislaan, B-2060 Antwerpen

►► M E E R   I N F O   &   C O N T A C T

info@goegekregen.net
vogelvlucht 27 06 21 goegekregen onder 't viaduct-02

© Goegekregen 2021