03/12 ROMMELMARKT SHELTER PARK SPOOR NOORD

▬▬▬▬▬▬▬▬ ▲ ROMMELMARKT IN DE SHELTER ▲ ▬▬▬▬▬▬▬
Zondag 3 december een overdekte rommelmarkt in de shelter van Park Spoor Noord. Goegekregen op zen best. Must see!

► AANBOD
Zowel de gegeerde en ongefilterde zolderkes van buurtbewoners; als de betere antiek, vintage en curiosa; als de hobbyliefhebber, platenboeren en fashionista’s. Een charmant, ontspannen en groen kader voorzien van chillout met aanstekelijke achtergronddeun, tasty streetfood & lots of drinks!

► STANDHOUDERS
Meedoen als standhouder? Het aantal standplaatsen is hier beperkt. Snel inschrijven is zeker de boodschap! Mail naar info@goegekregen.net met vermelding van: |Markt 03/12-naam-aantal lopende meters standplek-nummerplaat wagen|.

Standplaatsen kosten 8,00 euro/lopende meter.

► BEZOEKERS
☂ overdekt
Σ +100 standen
➳ toegang gratis
⌘ Park Spoor Noord, B-2060 Antwerpen

 

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ▼ MEER INFO & CONTACT ▼ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬
www.goegekregen.net
info@goegekregen.net
www.facebook.com/goegekregen