Goegekregen | Born in Antwerp #3

▬▬▬▬▬▬▬▬▬ GOEGEKREGEN @ BORN IN ANTWERP ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Goegekregen meets Born in Antwerp. Dit vertaalt zich, des zomers, in drie markten langs de Kattendijkdok. Onder de noemer ‘less is more’ mikken we hier op een kleinschaligere markt, met een eerder geraffineerd aanbod. Doch kan ieder wie wenst zich gewoon inschrijven en zijn we zoals steeds vrij toegankelijk voor bezoek. Standplaatsen zijn beperkt!

AANBOD

Zowel de gegeerde en ongefilterde zolderkes van buurtbewoners, als de betere antiek, vintage en curiosa, als de hobbyliefhebber, platenboeren en fashionista’s. Een charmant en industrieel kader, een gepaste deun op de achtergrond, en de nodige food & drinks by Bar Paniek!

STANDHOUDERS

Meedoen als standhouder? Schrijf je in! Mail naar info@goegekregen.net met vermelding van: |Markt 28/08-naam-aantal lopende meters standplek-nummerplaat wagen|. Standplaatsen zijn beperkt in aantal en kosten 8,50 euro/lopende meter.

BEZOEKERS

open lucht

Σ 75 standen

toegang gratis

Kattendijkdok-Oostkaai 21, B-2000 Antwerpen

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ MEER INFO & CONTACT ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

www.goegekregen.net

info@goegekregen.net

www.facebook.com/goegekregen

www.borninantwerp.be