21/08 GOEGEKREGEN @ DE SCHORRE, BOOM

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ▼GOEGEKREGEN @ DE SCHORRE ▼ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

GOEGEKREGEN spreidt zijn vleugels en komt weer naar Boom! De populaire rommelmarkt uit Antwerpen zal deze zomer voor een tweede maal op het recreatiedomein ‘De Schorre’ plaatsvinden. Op 21 augustus biedt deze groene oase plaats aan een uniek volks tafereel: meer dan een kilometer aan rommelmarktstandjes in onvervalste ‘Goegekregen-stijl’.
Entree is zoals altijd gratis, iedereen welkom!

► AANBOD
Zowel de gegeerde en ongefilterde zolderkes van buurtbewoners,als de betere antiek, vintage en curiosa,als de hobbyliefhebber, platenboeren en fashionista’s.In een charmant, ontspannen en groen kader, een chillout met gepaste deun op de achtergrond,en de nodige foods & drinks.

► STANDHOUDERS
Meedoen als standhouder? Schrijf je snel in!
Mail naar info@goegekregen.net met vermelding van:
|Markt 21/08-naam-aantal lopende meters standplek-nummerplaat wagen|

Standplaatsen kosten 5 euro/lopende meter.

► BEZOEKERS
☂ ouitdoor
Σ +300 standen
➳ toegang gratis
Schommelei 1 B-2850 Boom

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ▼ MEER INFO & CONTACT ▼ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

www.goegekregen.net
info@goegekregen.net
www.facebook.com/goegekregen
www.deschorre.be