12/10 ROMMELMARKT LANGS DE SINGEL #4

flyer rommelmarkt langs de singel # 4 A3-02

Onze Antwerpse singel is volop in beweging. Met het project ‘Groene Singel’ wil men dit gebied upgraden en uitbouwen tot een nieuwe centraliteit voor de stad. Na reeds 3 supertoffe edities trekken we op zondag 12 oktober een laatste keer naar de singel voor een rommelmarkt op de ruime parking ter hoogte van Desguinlei/Kielsevest. U bent allen uitgenodigd op onze vierde rommelmarkt langs de singel!

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ INFO www.goegekregen.net & www.facebook.com | LOCATIE parking Desguinlei/Kielse- vest, B-2018, Antwerpen | BEZOEKERS gratis | AANTAL STANDHOUDERS +/- 120 | STANDPLEK VLOOIENMARKT 5 euro per lopende meter. Standplaatsen zijn 3m diep. | INSCHRIJVEN STANDPLAATS per mail naar info@goegekregen.net met vermelding van: |Markt 12/10-naam-aantal lopende meters standplek-nummerplaat wagen|. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _