24/08 ROMMELMARKT LANGS DE SINGEL #3

flyer - rommelmarkt langs de singel #3-3-02

Onze Antwerpse singel is volop in beweging. Met het project ‘Groene Singel’ wil men dit gebied upgraden en uitbouwen tot een nieuwe centraliteit voor de stad. Na een supertoffe eerste en geslaagde tweede editie trekken we op zondag 24 jaugustus nog een keertje naar de singel en organiseren we een rommelmarkt op de ruime parking ter hoogte van Desguinlei/Kielsevest. U bent allen uitgenodigd op onze derde rommelmarkt langs de singel!

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ INFO www.goegekregen.net & www.facebook.com | LOCATIE parking Desguinlei/Kielse- vest, B-2018, Antwerpen | BEZOEKERS gratis | AANTAL STANDHOUDERS +/- 150 | STANDPLEK VLOOIENMARKT 5 euro per lopende meter. Standplaatsen zijn +-2,5m diep. | INSCHRIJVEN STANDPLAATS per mail naar info@goegekregen.net met vermelding van: |Markt 24/08-naam-aantal lopende meters standplek-nummerplaat wagen|. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _