27/07 ROMMELMARKT LANGS DE SINGEL #2

rommelmarkt langs de singel 2-1

Onze Antwerpse singel is volop in beweging. Met het project ‘Groene Singel’ wil men dit gebied upgraden en uitbouwen tot een nieuwe centraliteit voor de stad. Na een supertoffe eerste editie trekken we op zondag 27 juli nog een keertje naar de singel en organiseren we een rommelmarkt op de ruime parking ter hoogte van Desguinlei/Kielsevest. U bent allen uitgenodigd op onze tweede rommelmarkt langs de singel!

 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _INFO www.goegekregen.net & www.facebook.com | LOCATIE Stadspark, B-2018, Antwerpen | BEZOEKERS gratis | AANTAL STANDHOUDERS +/- 150 | STANDPLEK VLOOIENMARKT 5 euro per lopende meter. Standplaatsen zijn 3m diep. | INSCHRIJVEN STANDPLAATS per mail naar info@goegekregen.net met vermelding van: |Markt 27/07-naam-aantal lopende meters standplek-nummerplaat wagen|. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _