22/06 ROMMELMARKT LANGS DE SINGEL

final_hotdog

Onze Antwerpse singel is volop in beweging. Met het project ‘Groene Singel’ wil men dit gebied upgraden en uitbouwen tot een nieuwe centraliteit voor de stad. Op zondag 22 juni gaan wij alvast een kijkje nemen en organiseren we een rommelmarkt op de ruime parking ter hoogte van Desguinlei/Kielsevest. U bent allen uitgenodigd op onze eerste rommelmarkt langs de singel!

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ INFO www.goegekregen.net & www.facebook.com | LOCATIE parking Desguinlei/Kielse- vest, B-2018, Antwerpen | BEZOEKERS gratis | AANTAL STANDHOUDERS +/- 150 | STANDPLEK VLOOIENMARKT 5 euro per lopende meter. Standplaatsen zijn +-2,5m diep. | INSCHRIJVEN STANDPLAATS per mail naar info@goegekregen.net met vermelding van: |Markt 22/06-naam-aantal lopende meters standplek-nummerplaat wagen|. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _