01/06 ROMMELMARKT TE BOELAERPARK

final

Op zondag 1 juni trekken we naar de stadsrand en slaan we ons kamp op in een van de grootste stadsparken van Antwerpen: het Te Boelaerpark. Slechts op wandelafstand van de binnenstad gelegen vormt deze groene oase het decor voor onze eerste ‘rommelmarkt in ‘t park’ anno 2014. Schrijf je in als standhouder of kom langs als bezoeker en maak er samen met ons één groot gezellig rommelig volkstafereel van!

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ INFO www.goegekregen.net & www.facebook.com | LOCATIE Te Boelaerpark, Gitschotellei, B-2140 Antwerpen | BEZOEKERS gratis | AANTAL STANDHOUDERS +/- 150 | STANDPLEK VLOOIENMARKT 5 euro per lopende meter. Standplaatsen zijn +-2,5m diep. | INSCHRIJVEN STANDPLAATS per mail naar info@goegekregen.net met vermelding van: |Markt 01/06-naam-aantal lopende meters standplek-nummerplaat wagen|. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _