11/05 MARKT PARKING KEMPISCHDOK – ZUIDKAAI

03-14 flyer rommelmarkt Kempischdok-Zuidkaai 11 05 2014Tijdens de zomermaanden gaat Goegekregen op zoek naar nieuw marktgebied! Op zondag 11/05 strijken we neer op de parking Kempischdok-Zuidkaai. Gelegen tussen park en water biedt deze ruime locatie ons alle ingrediënten voor een echte Antwerpse rommelmarkt. Het aantal standplaatsen is hier dan ook onbeperkt!

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ INFO www.goegekregen.net & www.facebook.com | LOCATIE parking Kempischdok-Zuidkaai, B-2030 Antwerpen | BEZOEKERS gratis | AANTAL STANDHOUDERS +/- 150 | STANDPLEK VLOOIENMARKT 4 euro per lopende meter. Standplaatsen zijn +-2,5m diep. | INSCHRIJVEN STANDPLAATS per mail naar info@goegekregen.net met vermelding van: |Markt 11/05-naam-aantal lopende meters standplek-nummerplaat wagen|. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _