09/03 LENTEMARKT SHELTER PARK SPOOR NOORD

flyer_FINALFINALZONDAG 9 MAART 2014 officiële kick-off van GOEGEKREGEN’s vlooienmarktseizoen.

We gaan van start met een vroege lentemarkt in PARK SPOOR NOORD. Hiervoor vinden we beschutting in onze vertrouwde SHELTER. Deze overdekte VLOOIENMARKT zal doorgaan in hartje park (Hardenvoort 55, B-2060, Antwerpen) en loopt van 9u tot 18u. Standhouders die willen deelnemen kunnen zich per mail inschrijven op info@goegekregen.net.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _  _ _ _ INFO www.goegekregen.net & www.facebook.com BEZOEKERS gratis | AANTAL STANDHOUDERS +/- 100 | STANDPLEK VLOOIENMARKT 5 euro per lopende meter. Standplaatsen zijn +-2,5m diep. | INSCHRIJVEN STANDPLAATS per mail naar info@goegekregen.net met vermelding van: |Markt 09/03-naam-aantal lopende meters standplek-nummerplaat wagen|. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _