15/12 KERSTVLOOIENMARKT IN DE SHELTER VAN PARK SPOOR NOORD

15/12 KERSTVLOOIENMARKT SHELTER PARK SPOOR NOORD

Kerstshoppen kan ook GOEGEKREGEN zijn!

Onder dit motto organiseren wij op ZONDAG 15 DECEMBER onze laatste VLOOIENMARKT van ‘t jaar. Deze overdekte KERSTEDITIE gaat door in de shelter van PARK SPOOR NOORD en staat volledig in het teken van de nakende eindejaarsinkopen. Hiermee bieden wij jullie graag een alternatief voor deze vaak stresserende en afmattende zoektocht; een fris maar gezellig kader waar u met glühwein of soep in de hand relax op pakskesjacht kan gaan. Want origineel en goedkope cadeautjes scoren doe je naar ’t schijnt op de vlooienmarkt!

COME ENJOY & FIND!

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _  _ _ INFO www.goegekregen.net & www.facebook.com BEZOEKERS gratis | AANTAL STANDHOUDERS +/- 100 | STANDPLEK VLOOIENMARKT 5 euro per lopende meter. Standplaatsen zijn +-2,5m diep. | INSCHRIJVEN STANDPLAATS per mail naar info@goegekregen.net met vermelding van: |Markt 15/12-naam-aantal lopende meters standplek-nummerplaat wagen|. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s