22/09 ROMMELMARKT STADSPARK

flyer_a5In september wordt bij Goegekregen de zomer afgesloten waarmee de openluchtrommelmarkten plaats maken voor overdekte edities.. Dit gebeurt naar jaarlijkse gewoonte in ware en onvervalste Goegekregen-stijl: iets met rommel, zon en heel veel plezier ergens diep in het Antwerpse stadspark. Uiteraard willen wij jullie hier graag bij hebben. U weze allen van harte welkom om zowel actief als standhouder of passief als bezoeker deel te nemen en samen met ons van dit gebeuren een echte markt te maken!

Onze VLOOIENMARKT zal op ZONDAG 22 SEPTEMBER doorgaan in het STADSPARK (Rubenslei, B-2018, Antwerpen). De markt start ter hoogte van het plein met het monument der gesneuvelden en zal zo verder het park intrekken. Wij gaan van start om 9u en plannen te eindigen rond 18u.

Standhouders die willen deelnemen aan deze unieke vlooienmarkt kunnen zich per mail inschrijven op info@goegekregen.net. Wij hopen, net als voorgaande jaren, er samen met jullie één groot parkfeest van te maken! Want daar doen we het voor!

GOEGEKREGEN

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ INFO www.goegekregen.net & www.facebook.com/goegekregen BEZOEKERS gratis | AANTAL STANDHOUDERS +/- 150 | STANDPLEK VLOOIENMARKT 6 euro per lopende meter. Standplaatsen zijn +-2,5m diep. | INSCHRIJVEN STANDPLAATS per mail naar info@goegekregen.net met vermelding van: |Markt 22/09-naam-aantal lopende meters standplek-nummerplaat wagen|. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s