15/09 VLOOIENMARKT RIJNKAAI 37

15/09 Vlooienmarkt Rijnkaai 37

Op zondag 15 september nodigen wij jullie weer uit voor een gezellige markt en platenverkoop langs de Antwerpse kaaien. Samen met aperitiefbar MOFO verzorgen wij een dag van rommelen, snuisteren en aperitieven. De openluchtmarkt gaat door op het kersvers heraangelegd hoekplein ter hoogte van Rijnkaai 37. Vinyl-liefhebbers kunnen in MOFO terecht waar Gregor Engelen ondertussen achter de decks staat.

Kom langs en maak er mee iets gezelligs van!

GOEGEKREGEN

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ INFO www.goegekregen.net & http://www.facebook.com/goegekregen BEZOEKERS gratis | AANTAL STANDHOUDERS +/- 50 | STANDPLEK VLOOIENMARKT 4 euro/meter, met een breedte van 2 meter. Snel inschrijven is de boodschap. Vol is voll | NSCHRIJVEN STANDPLEK per mail naar vzwgoegekregen@gmail.com met vermelding van: |Markt 15/09-naam-aantal meters standplek-nummerplaat wagen|per mail naar vzwgoegekregen@gmail.com met vermelding van: |Markt 15/09-naam-aantal meters standplek-nummerplaat wagen|_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s